Tarjoa tuotteitasi

Haluatko myydä tuotteitasi kuluttajille ilman voittoa tavoittelevia välikäsiä?

Suosimme noin 150 kilometrin säteellä Jyväskylästä tuotettua luomuruokaa. Emme kuitenkaan vaadi luomusertifiointia etenkään tuoteryhmissä joissa tarjonnasta on pulaa (mm. vihannekset). Keskitymme tuotteisiin jotka kestävät vähintään muutaman tunnin huoneenlämmössä jakotilaisuuden yhteydessä ilman merkittävää laadun heikkenemistä. Meillä on käytössämme myös pakastin- ja jääkaappitilaa, joten voimme ottaa valikoimaan jonkin verran kylmäsäilytyksen vaativia tuotteitakin.

Emme valitettavasti voi antaa lupauksia tilausmäärien suhteen, koska menekki riippuu kunkin tuotteen kiinnostavuudesta ja hinnasta sekä muiden tuottajien tarjonnasta. Pyrimme kuitenkin suunnittelemaan valikoimat siten, että kenenkään tuottajan tilaus ei jäisi aivan pieneksi. Tavallinen tilauksen loppusumma yhdeltä tuottajalta yhdellä tilauskerralla on 50–200 €.

Toivomme että tuottaja järjestää tuotteille kuljetuksen suoraan jakopaikkaamme Sepänkeskukseen (Kyllikinkatu 1, Jyväskylä) jakopäivänä klo 12–15 ja huomioi tästä aiheutuvat kulut hinnoittelussa. Jos tämä ei ole mahdollista, tuotteet voi toimittaa myös jonkin kohtuuhintaisen kuljetusyrityksen välityksellä. Maksamme tuotteet laskun perusteella kunkin tilauskerran jälkeen.

Ota yhteyttä:

jolppiry(at)gmail.com