Tilaaminen

Järjestämme vuosittain kahdeksan yhteistilausta – yhden kuukaudessa syyskuusta huhtikuuhun. Tilauslomake on auki vajaan viikon, ja jako ajoittuu viikon päähän lomakkeen sulkeutumisesta. Tilauksen loppusummaan lisätään 1,50 €:n suuruinen toimitusmaksu, ellet ole piirin jäsen. Tilauslomakkeella voi liittyä jäseneksi, jolloin säästää toimitusmaksun heti.

Tilausten ajankohdat löydät tilauslomakesivulta, ja tilauslomakkeen avautumisesta ilmoitetaan sähköpostilistallamme.

Luomuruokapiirin valikoima vaihtelee tuotteiden saatavuuden ja kysynnän mukaan. Piirin kautta voi tilata muun muassa viljatuotteita, juureksia, palkokasveja, kananmunia, naudan- ja lampaanlihaa, marjatuotteita, hunajia ja yrttejä. Tarjoamme ensisijaisesti lähiruokaa: lähes kaikki tuotteemme viljellään tai valmistetaan 160 kilometrin säteellä Jyväskylästä. Tutustu tuottajiimme.

Tilausten jako Sepänkeskuksessa

Jakotilaisuudet

Jakopäivänä tuottajat toimittavat tuotteensa jakopaikkaamme Sepänkeskukseen. Sepänkeskus sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä. Ruokapiirin aktiivit ja mukaan ilmoittautuneet apulaiset järjestelevät tuotteet esille ja auttavat tilaajia poimimaan etukäteen tilaamansa tuotteet mukaan. Kassahenkilö tarkistaa tilauslistan ja tuotteet sekä rahastaa tilauksen.

Etenkin jakopäivinä ennen jaon alkamista auttavia käsiä tarvitaan useampia, joten jos luomupiiritoiminta kiinnostaa, jakopäivät ovat helppo tapa kantaa oma kortesi kekoon hyvän asian puolesta! Voit ilmoittautua mukaan jakopäivän apulaiseksi tilauslomakkeen kautta.

Sepänkeskus ulkoapäin

Käytännön ohjeita ruokien noutoon liittyen:

  • Varaa mukaasi tilauksesi loppusumman verran käteistä rahaa sekä oma kassi tms. ruokien kuljettamista varten.
  • Sinun ei tarvitse muistaa, mitä olet tilannut, eikä tuoda tilauslistaa mukanasi jakoon. Meillä on tiedot kaikista tilauksista.
  • Jos et itse pääse noutamaan tilaustasi, voit lähettää toisen henkilön asialle. Jos sekään ei onnistu, ota yhteyttä Jolpin aktiiveihin mahdollisimman pian.
  • Tilauksestasi voi jäädä puuttumaan tuotteita, koska tuottajat eivät aina pystykään toimittamaan kaikkea mitä ovat etukäteen ilmoittaneet olevan saatavilla. Puuttumaan jääneiden tuotteiden hinta vähennetään tilauksesi loppusummasta ennen kuin maksat tilauksen.